Pàgines

dijous, 14 de juliol del 2011

Tutorial 1 : Etiqueta Llibreta d'estiu

A partir d’avui ens ocuparem de fer les pàgines i les etiquetes. Les he dissenyat amb un programa que es diu Inkscape.
Inkscape és un editor de gràfics vectorials amb codi font obert. Té capacitats similars a programes com Illustrator, FreeHand o Corel DRAW i utilitza el format SVG. Us el podeu descarregar aquí
No us preocupeu si no enteneu tota la definició, és un programa fàcil, divertit i que ens pot ajudar molt en els nostres projectes de scrap. I a més és gratis!
Aniré explicant les diferents pàgines i etiquetes de forma aleatòria al final ja ens ocuparem d’ordenar i muntar la nostra llibreta.
Les tipografies que he utilitzat les he descarregat de la pàgina dafont
Per instal.lar les tipografíes al teu disc dur trobaràs molts tutorials a la xarxa. Aquí i aquí.

A partir de hoy nos ocuparemos de hacer las páginas y las etiquetas de nuestra libreta. Las he diseñado con un programa que se llama Inkscape.
Inkscape es un editor de gráficos vectoriales con código abierto. Tiene capacidades similares a los programas Illustrator, FreeHand o Corel Draw. Utiliza el formato SVG. Os lo podéis descargar aquí. No os preocupéis si no entendéis mucho la definición, es un programa fácil, divertido y que nos puede ayudar mucho en nuestros proyectos de scrap. Y para colmo ¡Es gratis!
Iré explicando las diferentes páginas y etiquetas de forma aleatoria y al final ya nos ocuparemos de ordenar y montar nuestra libreta.
Las tipografías o fuentes que he utilizado las he descargado de la página dafont. Para  instalar las tipografías en tu diaco duro encontrarás muchos tutoriales en la red. Aquí i aquí.


Avui dissenyarem la etiqueta de la tapa. Aprendem moltes coses: establir la mida de la nostra etiqueta, els colors, fer un marc, escriure un text i canviar el seu lloc,...
Espero que us agradi. Per qualsevol dubte deixeu un comentari a la entrada. Intentaré aclarir els dubtes.

Hoy diseñaremos la etiqueta de la tapa. Aprenderemos muchas cosas: Establecer el tamaño de nuestra etiqueta, los colores,  hacer un marco, escribir un texto y cambiar la colocación,... 
Espero que os guste. Para cualquier duda dejad un comentario en la entrada. Intentaré aclarar las dudas.

5 comentaris:

Carmen ha dit...

Moltes gràcies Esther, com sempre fas, una vegada més molt bona feina!!! gràcies per compartir!!
petonets,

Elena ha dit...

Super el video! super el tutorial! super l'etiqueta! i super el programa!!
Moltes gràcies, Esther!!
Ptns!

Eulàlia ha dit...

Esther ,moltes gracies ,l'Inkscape es per mi una espiuneta ja que tot i que habia tocat una mica no acababa de entendrel del tot be´a estat una ajuda inapreciable el teu tutorial per començar ,ja t'ensenyare les que façi :petons i gracies un cop mes per la teva generositat! Petons

Chimos ha dit...

Fa dies que el vaig descarregar i avui m'he possat per fi. No he aconseguit fer la forma arrodonida, però la resta perfecte! T'expliques molt bé!!!

Merci.

Chimos ha dit...

Conseguido! (tocaba la esquina que no era, jeje)