Pàgines

dimarts, 3 de gener del 2012

Quadern: 12 retalls de vida

Avui parlarem de l’estructura del quadern. Per fer-lo utilitzarem paper decorat de scrap i 3 cartolines din A4. I quin tipus d’enquadernació utilitzarem? Doncs podem fer-la de moltes maneres. L’Elena de Pega, papel o tijera n’ha fet un vídeo tutorial (aquí), la Beatriz de Con P de Papel un altre (aquí) i també podeu seguir el cosit que jo vaig fer a la meva llibreta d’estiu. Segur que a la xarxa en trobareu molts altres tutorials.

Hoy hablaremos de la estructura del cuaderno. Para hacerlo utilizaremos papel decorado de scrap y 3 cartulinas de tamaño din A4. ¿Qué tipo de encuadernación utilizaremos? Pues podemos hacerla de muchas formas. Elena de Pega, papel o tijera ha hecho un vídeo tutorial (aquí), Beatriz de Con P de Papel ha hecho otro (aquí) y también podéis seguir el cosido que yo hice en mi libreta de verano. Seguro que en la red encontraréis muchos otros tutoriales.




A cada pàgina hi imprimirem dos mesos.

En cada página imprimiremos dos meses.


Quan muntem el quadern col·locarem entre pàgina i pàgina una etiqueta, una blonda o alguna cosa que ens permetrà ampliar cada mes. En aquesta pestanya i podrem enganxar un sobre, una foto, una invitació o escriure alguna cosa més.

Cuando montaremos el cuaderno colocaremos entre página y página una etiqueta, una blonda o alguna cosa que nos permita ampliar la información de cada mes. En esta pestañy podremos pegar un sobre, una foto, una invitación o escribir alguna cosa más.



3 comentaris:

anna gs ha dit...

M´agrada !!!!
Gràcies per la iniciativa. Ara a trobar el moment per començar ...
Una abraçada,

ANNA

Tres somnis ha dit...

Peeero que maco t'està quedan!!!!
Petonasos reina
Miriam

Silvia Segura ha dit...

PRECIOS!!!!! Quin teball tant bonic i ple de detalls!!Petons